Coneix-nos

8Cplus

8CPLUS neix en 1998 com a projecte empresarial especialitzat en la fabricació de Carbonat de Magnesi per a l’Escalada i l’esport en general. A arrel de l’absència de blocs de Magnesi, 8CPLUS desenvolupa la seva pròpia maquinària per a la fabricació de blocs de Magnesi. Així comença al 98 la nostra activitat.
La nostra principal activitat, és la fabricació i envasat de Carbonat de Magnesi i Colofònia.
Actualment som l’ únic fabricant que presenta blocs de 120 g. en 12 porcions de 4 x 3 cm. mida idònia per a l’ús directe a la bossa de magnesi (presentat en bloc i blister de 60g.). En pols envasem en Blisters, Pots i Barrils. Aquestes presentacions van des de 30 cl., a 120 L. També presentem el Magnesi en Boles, de 35g., 65g., 100g. y 75g. reutilitzable.
Pel que fa a la Colofònia elaborem diversos productes: Colofònia mesclada amb Magnesi i colofònia sola, Magnesi Líquid i en Gel amb Glicerina. Presentat en Blisters, Pots i Jerricans (para el liquido). La nostra Qualitat: La matèria primera (El Carbonat de Magnesi) que utilitza la nostra firma, és conforme a les exigències de la norma ISO 9001, està acreditat per l’ ús alimentari, no té presència de metalls pesats (segons els límits de la E504[¡¡]), no conté cap tipus d’ Al·lergen i tampoc conté Gluten.
Altres productes fabricats i/o comercialitzats per nosaltres són la Bossa de Magnesi, que s’ ofereix amb cinturó inclòs, l’ Esparadrap (tape protection), per protegir els dits i falanges de les possibles ferides.
Complementem la nostra activitat amb la distribució dels següents articles: Complements per a les motxilles: Sivelles i cintes muntades, presentades en blisters i soltes de la firma ITW. Complements per al càmping: Piquetes (d’ alumini, acer i fibra), vents, gomes, tensors, maces,... Instruments per l’ orientació: Brúixoles i altímetres.
I + D (Investigació i Desenvolupament) Al nostre afany de superació, i durant aquests anys hem llençat al mercat nous productes, que ens han fet evolucionar i adquirir confiança i compromís cap als nostres clients. Actualment estem investigant per poder oferir a l’ escalador nous productes: Magnesi de color pedra (per evitar la contaminació visual), Magnesi en colors per les competicions, Magnesi en gra (per disminuir les pèrdues de producte), etc. Dins de l’ àmbit de la cura de les mans, la nostra firma ja desenvolupa en el 2013 el Gel de Magnesi que incorpora Glicerina, i en aquesta mateixa durant el 2015 llancem al mercat una crema hidratant i reparadora, pensada i desenvolupada per l’escalador que està en constant contacte amb la roca. 8cplus està en constant evolució per poder oferir al mercat la millor proposta i cobrir les necessitats dels esportistes.

 


QUI SOM