La millor qualitat

La nostra millor qualitat de producte i d'infraestructures a la teva disposició

La nostra qualitat, el nostre referent.

Sempre pensant en l'usuari

El magnesi de 8CPLUS està lliure de gluten, de metalls pesats i sense al·lergògens, perquè l'usuari no se senti incòmode amb el producte i no es preocupi per una ingesta involuntària en l'activitat.

Qualitat de materials

El magnesi de 8CPLUS està ideat per millorar l'agarri de l'usuari en qualsevol superfície esportiva, així sigui en la seva forma de pols, crunchy, líquid o gel.

Usuaris satisfets

Milers d'usuaris al voltant del món acrediten la nostra qualitat i compromís.

Sobre nosaltres

8CPLUS neix en 1998 com a projecte empresarial especialitzat en la fabricació de Carbonat de Magnesi per a l'Escalada i esport en general. Arran de l'absència de blocs de Magnesi, 8CPLUS desenvolupa la seva pròpia maquinària per a la fabricació de blocs de Magnesi. Així comença en el 98 nostra activitat.

La nostra principal activitat és la fabricació i envasat de Carbonat de Magnesi i Colofònia.
Actualment som l'únic fabricant que presenta blocs de 120 g. en 12 porcions de 4 x 3 cm. grandària idònia per a ús directe en la borsa de magnesi (presentat en bloc de 120g. i blister de 60g.). En pols envasem en Blisters, Tarros i Barrils. Aquestes presentacions van des de 30 cl., a 120 L. També presentem el Magnesi en Boles(compactat a baixa pressió), de 35g., 65g., 100g. i 75g. reutilitzable.
Pel que refereix a la Colofònia elaborem diversos productes: Colofònia barrejada amb Magnesi i colofònia sola, Magnesi Liquido, presentat Jerricans i ampolla. Magnesi en Gel amb Glicerina, que garanteix la durabilitat del producte fins a més de 5 anys i ajuda a cuidar les mans dels esportistes. La nostra Qualitat: La matèria primera (El Carbonat de Magnesi) que utilitza la nostra signatura, és conforme a les exigències de la norma ISO 9001, aquesta acreditat com a additiu alimentari (Segons els límits de la I504[], no té presència de metalls pesats (segons els limitis de la I504[]), no conté cap tipus d'Al·lergogen i tampoc conté Gluten.

Altres productes fabricats i/o comercialitzats per nosaltres són la Borsa de Magnesi, que s'ofereix amb cinturó inclòs, l'Esparadrap (tape protection), per protegir els dits i falanges de les possibles ferides (producte certificat com a ús tòpic sanitari).

Complementem la nostra activitat amb la distribució dels següents articles: Complements per a les motxilles: Sivelles i cintes muntades, presentades en blisters i soltes de la signatura ITW. Complements per al càmping: Piquetes (d'alumini, acer i fibra), vents, gomes, tensors, maces,... Instruments per a l'orientació: Brúixoles i altímetres.

I + D (Recerca i Desenvolupament) En el nostre afany de superació, i durant aquests anys hem llançat al mercat nous productes, que ens han fets evolucionar i adquirint confiança i compromís cap als nostres clients. Actualment estem investigant per poder oferir a l'escalador nous productes: Magnesi de color pedra, de millor qualitat i diferent textura (per evitar la contaminació visual), Magnesi en colors per a les competicions, Magnesi en gra (per disminuir les perdudes de producte), etc. Dins de l'àmbit de la cura de les mans, la nostra signatura ja va desenvolupar en el 2013 el Gel de Magnesi que incorpora Glicerina, i en aquesta mateixa durant el 2015 llancem al mercat una crema hidratant i reparadora (acreditada com a producte comsétic pel Boreau Internacional de Brussel·les), pensada i desenvolupada per a l'esportista que aquesta en constant contacte amb la roca. 8CPLUS aquesta en constant evolució per poder oferir al mercat la millor proposta i cobrir les necessitats dels esportistes.

El nostre equip

Tots els que fem que 8CPLUS segueixi avançant des de l'oficina i de fàbrica.

El nostre equip

Oficina

Fàbrica

Oficina